Dikke top 8 in KickOFF 2.0

We kijken terug op een hele mooie achtste plek in de finale van de BNL KickOFF 2.0; de eerste wedstrijd na de Corona pandemie golf van het voorjaar 2020!

Na afloop van de finale

Wegens de de wat mindere prestatie in heat 1 was het starten op P13. Ditmaal de binnenkant. Dat hoeft op zich niet zo’n probleem te zijn, maar helaas was het in bocht 1 zo druk, dat de klikbumper naar binnen was gegaan. Er ontstonden zeer uitdagende gevechten, en Luc liet een paar keer zijn klasse zien, door op het einde van de Europalaan fraaie uitrem-acties neer te zetten. Luc heeft zicht uitermate geamuseerd! Finish op P8, maar door de 5 seconden straf, terug naar P12. De rondetijd was de vijfde, op 0,2 seconde, dus prima snelheid!

Voor de pre-finale, met dank aan de sponsoren!

In de aanloop naar de finale was er motregen. Dan weer niet. Een race voorafgaand was stilgelegd. Dus het zou nog spannend worden om op slicks, dan wel regenbanden te starten. Uiteindelijk zou de regen in de uitloopronde doorzetten en een probleem voor de klasse na Luc een probleem vormen.

Ook in de finale had Luc de snelheid prima te pakken! Hele mooie gevechten, ook op zijn favoriete plek; einde Europalaan. Een mooie P8, met de snelste tijd van de rijders bij Schepers Racing Service. Dus met een goed gevoel naar huis!

Een van de rondes op zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.