Training op circuit de Landsard, Eindhoven

Vandaag zijn we voor de tweede keer dit seizoen gaan trainen met een oude rot in het vak! Het weer was niet op zijn best, het was zeer wisselvallig en koud. We kwamen vrij vroeg aan en we pakten alles uit ik ging even de baanhuur halen. om 11 uur ging de baan open en we gingen meteen rijden. Na een paar rondjes rijden zetten ik een redelijke tijd neer.

De tweede run gingen we met een tandwiel groter rijden en dat was een klein succesje: 0,9 seconde sneller! De baan werd steeds beter en dat hielp ook. Toon gaf me veel aanwijzingen waar ik mee aan de slag kon en dat hielp zeer zeker. De derde run begon het een beetje te regenen en dat resulteerde in een veel slechtere tijd.

De vierde run hadden we opnieuw uitgelijnd en dat hielp; het ging heel lekker, het lukte om de laatste bocht voor het rechte stuk vol gas te nemen. De chicane lukte nog niet om vol gas te nemen; dat is een uitdaging voor de volgende keer. Met 4 tienden de snelste tijd van vandaag! De vijfde run ging ook lekker, we hadden de spoorbreedte aan de voorkant veranderd en dat was met succes. De snelste tijd tot nu toe! Uitdaging is om daar nog weer onderdoor te rijden. Dat zou moeten lukken met nieuwe banden.

De zesde run was de baan een stuk slechter; het was ook kouder dus alles ging wat langzamer maar ik heb wel zo’n 150 rondjes gereden dus zeker niet ontevreden. Op naar volgende week NK3. Voor dat programma, zie: www.chrono.nl/

IMG_0077


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.