NK 2017 geëindigd met een mooie P4!

De laatste ronde van het NK van de KNAF/Chrono zit er weer op. Vrijdag met heerlijk weer getraind en op nieuwe banden een aardige tijd neer weten te zetten. ’s Nachts hebben we naar de regen mogen liggen luisteren. Het was erg nat. De hele zaterdag regen… tot aan de kwalificatie. Daarvoor was het net droog genoeg voor slicks, maar alle rubber was van de baan verdwenen. Naar een mooie P6 toe weten te rijden…!

De eerste race op zondag was er weinig snelheid. Veel overstuur bij het uitkomen van de bocht. Wat bleek; de wielklos links achter was naar binnen gelopen. Terug gevallen naar P8. De tweede heat ging beter. Goede snelheid. Nog nooit zo snel geweest op dit circuit. In het begin heeft het te veel tijd gekost om te pushen naar voren, dus slechts naar P7 terug gereden, maar wel heel leuk geknokt met de Nederlands Kampioen DD2 Masters, Frits Wernsen.

De laatste heat was zeer succesvol en heel mooi om te zien. Een hele mooie P4 klassering, vlak achter de top 3! Die gaan we op YouTube nog een keer terug kijken!

Leuk dat enkele goede bekenden zijn komen kijken! Voelde een beetje als fans.

We willen ook de Nederlands Kampioen, Joey Alders, van harte feliciteren en succes wensen bij de WK in Portugal.

Verder heel hartelijk dank aan Paauwer Kartracing!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.