Verslag NK5 Eindhoven: P2!

Op een mooie dag redelijk begonnen aan de wedstrijd; we hadden P5 getraind, met een kleine 0,2 seconden van pole. Niet super, want inhalen is niet al te makkelijk op circuit de Landsard.

Luc en Master Christophe

De pre-finale begon met een prima start aan de binnenkant. Direct enkele plekken weten te pakken, en in ronde 2 zelfs naar P2 weten te rijden. Temperatuur van de banden was nog niet optimaal, dus met wat glijden viel Luc terug naar de vierde plek. Toen in de vierde ronde de banden wel op temperatuur waren, kon Luc direct de snelste tijd neerzetten en de aanval inzetten. Luc kwam naast een tegenstander voor bocht 3, maar die stuurde alsnog in, wat achterwiel op achterwiel betekende. Helaas DNF en in de finale achteraan starten.

Finale start was prima, eerste paar bocht al direct enkele tegenstanders te pakken. Luc wist echter als met het spreekwoordelijke mes door de boter naar voren te rijden, met enkele mooie, diepe en overtuigende uitremacties, en nu een inhaalmanoeuvre in bocht 3 die wel lukte! Zien we hier dan de Nederlands kampioen rijden? Voor Schepers Racing Service is dit zelfs een 1-2 geworden doordat Maxim de finale wist te winnen!

P1 + P2 dit weekend!

Reacties

Verslag NK5 Eindhoven: P2! — 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.