Dag 1 in de middenmoot

Vandaag onder lastige omstandigheden in de middenmoot kunnen finishen. De eerste dag van de BNL 1 is hierdoor er eentje met gemengde gevoelens.

Wachten voor de finale van dag 1.

Vandaag was een stuk koeler, met toch zo’n 27 graden. We hebben vanochtend gezocht naar de goede set-up, en zitten daar waarschijnlijk niet heel ver vandaan.

De kwalificatie liep enigszins in de soep doordat er concurrentie rijders bij de eerste door komst op de baan kwamen. P15 als resultaat.

De pre-finale verliep met een prima start. Direct richting de top 10! Gedurende de race werden de voorremmen wat slechter, waardoor het lastig was om aan te vallen, en uiteindelijk werden er plekken verloren, met P14 als resultaat.

De finale begon vanaf deze P14 wederom met een prima start! Dat beheerst Luc toch als geen ander! Dik in de top 10, maar ook hier werden gedurende de race weer plaatsen verloren, hoewel er einde “Europalaan” toch 2 man tegelijk gepakt konden worden!

Morgen een zelfde race dag. We gaan terug naar de afstelling van de race op dit circuit, begin juli, maar we gaan ook op tijd slapen.

Dank aan Pro Oils en Schepers Racing Service en de fans thuis, en tot morgen!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.