Prima resultaat van Luc op NK-8 te Genk.

Wisselende weersomstandigheden tijdens dit laatste weekend van het Nederlands kampioenschap. Bij de vrijdag training was het volledig droog. Op zaterdag was het de hele dag nat. Voor beide dagen een goede afstelling kunnen vinden.

De kwalificatie op zondag werd een ramp; de nieuwe banden gaven erg weinig grip. Een 10e start positie voor de pre-finale. De start van de pre-finale was prima. Direct naar een 6e plaats kunnen rijden. Enkele gevechten zorgden ervoor dat Luc wat terugviel, maar kon daarna zonder enige moeite naar de 4e plaats rijden.

De finale van 13 minuten + 2 ronden leidde tot een prima 4e plaats. Luc kon direct de 3e plaats innemen, om vervolgens een aantal ronden voor het einde een plek af te moeten geven aan een coureur die tijdens de pre-finale niet heeft kunnen rijden; die had daarom voor deze finale splinternieuwe banden. Hiermee heeft Luc een goed aantal punten gescoord, en is het al met al een uitstekend seizoen geweest!

Luc, van harte proficiat met het behalen van het Nederlands Kampioenschap Rotax Max. Ook aan teamgenoot Maxim Dirickx voor zijn open Nederlands kampioenschap.

Nu met zijn allen op naar Bahrein!

Deze tekst is genotuleerd door; Gerrie Manders-Janssen. 😉


Reacties

Prima resultaat van Luc op NK-8 te Genk. — 1 reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.